Ölelő ékszerek - NyíriAndrea

Ölelő ékszerek

 

Egyedi kapcsolat-egyedi ékszer – ez csak rólatok szól!


ölelő ékszerek

Melyik nő ne vágyna egy olyan ékszerre, ami senki másnak nincs?
Mi kell ahhoz, hogy ne csak egyedi, de teljesen személyre szabott, különleges szempontrendszer szerint megtervezett ékszered legyen? Hihetetlen, de egyetlen kattintásra van tőled!
Tiéd lehet az ékszer, ami nemcsak gyönyörű és dekoratív, de megjeleníti a gyermekeddel való egyszeri és megismételhetetlen kapcsolatodat is.

Imádni fogod, ha

– szereted a gyermeked
– szeretnéd megörökíteni vele való kapcsolatodat
– szereted a természetes anyagokat
– szereted a játékos spiritualitást
– elfogadod önmagadat.

Szeretnél

– finoman feltűnő,
– igényesen egyszerű,
– magától értetődő módon különleges lenni?

AKKOR EZ AZ ÉKSZER A TE SZÁMODRA KÉSZÜLT!

 

DSC05043

KIVÁLÓ AJÁNDÉKÖTLET…

…édesapáknak, akik szeretnék meglepni gyermekük édesanyját egy különleges, egyedi ajándékkal
…nagyszülőknek, akik valami igazán értékessel szeretnék megörvendeztetni unokájuk édesanyját.
…barátnőknek, rokonoknak, akik szeretnének valami meglepőt és nőieset ajándékozni a baba születése alkalmából.

 

DSC05037a

Az Ölelő ékszer egy személyre szabott, minden esetben egyedileg tervezet, kézzel készített ékszer, ami az édesanya és gyermeke ayurvédikus személyiségtípusát, energiáikat és ezek kölcsönhatását szimbolizálja.

Az ayurvéda elmélete szerint valamennyien alapvetően az öt őselem: éter-levegő-tűz-víz-föld különböző kettős kombinációival vagyunk jellemezhetőek és ez visszatükröződik fizikai alkatunkban, személyiségjegyeinkben és egymáshoz való viszonyunkban is.

Az édesanya és a gyermeke közötti harmonikus viszony akkor érhető el legbiztonságosabban, ha az anya tisztában van a saját és a baba testtípusával is, ismerve a kapcsolat erősségeit és gyengeségeit, elfogadva és támogatva a gyermek egyediségét, egy bizalmas kapcsolatot képes kialakítani vele.
Ez az ékszer egyszerű szimbólumaival egy emlékeztető kettejük egyszeri és megismételhetetlen kapcsolatáról, az abban rejlő lehetőségekről.

Mint ilyen, ideális ajándék az édesanya számára a születés emlékére, Karácsony, Húsvét, születés és névnap, vagy akár keresztelő alkalmából.

Kívánságra elkészíthető medál, gyűrű vagy karkötő és szett formájában is.

 

Hogyan készül az egyedi Ölelő ékszer?

1. Személyes találkozás alkalmával meghatározzuk a mama és a baba prakrutiját (egyedi ayurvédikus testtípusát) azaz a bennük domináló őselemeket.2. Amennyiben nincs mód személyes találkozásra a földrajzi távolság vagy a helyzet miatt, (pl. meglepetés ajándéknak szánja valaki), akkor egy fénykép és egy online teszt kitöltése – ami a baba és a mama szokásaira, viselkedésére jellemző –alapján is lehetséges a testtípus meghatározása. A teszt kitöltése és visszaküldése automatikusan megrendelésnek minősül és az ÁSZF elfogadását jelenti.

3. Az ékszertervek elkészítése és egyeztetése a megrendelővel. Az ékszerek jellemzően muranói üveg és ásványgyöngy kombinációi, de egyedi eltérések előfordulhatnak. Általánosságban az ékszerek egy 5×7 cm-es üvegből készült keretből és egy 8 mm átmérőjű ásványgyöngyből állnak, vékony ezüstláncon, melynek hossza igény szerint alakítható.

4. A megrendelő átutalással vagy készpénzzel kifizeti a termék árát.

5. Az ékszerész egyedileg elkészíti és díszcsomagolásban postázzuk a megrendelő által megadott címre.

6. Az ékszereket egyedi számozással és védjegyezve készítjük el, ezzel is garantálva az ékszer egyediségét.

7. Amennyiben Basic vagy limitált szériájú Prémium ékszereinkből válogat, egyéni ízlésének megfelelően rendkívül kedvező áron juthat hozzá az ékszercsalád egyes darabjaihoz

8. Termékeinkre garanciát vállalunk.

És mit mondanak a már boldog tulajdonosok?

„Az összetartozás, de mégsem összeolvadás szép szimbóluma számomra az ékszer. Különleges színvilága és selymes hűvössége nyugalmat áraszt. Nagyon érdekes, hogy a gyerekek rögtön észreveszik, kérdeznek róla. Nemrégiben egy rokoni körben elmondtam egy négyéves kislánynak hogy mi mit jelent az ékszerben mire ő nagyon aranyosan megkérdezte: “lehetek én is a piros, lehetünk együtt is, mint a hármasikrek”.
Talán ennél nagyobb bók, jobb visszajelzés nem is kell e csodálatos ékszereknek, a gyermeki fantázia azonnal érti mit akar kifejezni a medál, és ha egy gyermek ilyen szívesen beleálmodja magát, az az alkotás csak hiteles és értékes lehet. Köszönöm Andreának a gyönyörű munkáját és Bea ötletét, bábáskodását az ékszer fölött.” (G. Zsuzsanna, Budapest)

„ Csodálatos felismerés volt, hogy a személyiségem színekben is kifejezhető és ez most már mindig emlékeztet arra, hogy mi közös és mi különböző bennem és a gyermekemben. Amit korábban feloldhatatlan ellentétnek láttam, az harmóniába rendeződött, amit korábban hibámnak gondoltam, az szépséggé szublimálódott. Büszkén viselem és örömmel tölt el, amikor mesélhetek róla, hisz magunkról mesélek, és az Ölelő-medál segít, hogy magabizosabb legyek, az erősségeinket hangsúlyozzam, bátran vállajam magam és a gyermekemet. „ (B. Judit, Kecskemét)

 

Kövess bennünket Facebookon is.
Basic
9.990,- Ft
- a kész alapkollekcióból választva, egyéni ízlés szerint
 
 
 
 
Premium
12.990,- Ft
- a kész alapkollekcióból választva, egyéni ízlés szerint
 
- díszdoboz
- a választott medál elemeinek, azaz az anya és a gyermek személyiségtípusának ayurvédikus leírása
- ajándék kupon 1.000,- Ft értékben
Exclusive
16.990,- Ft
- személyes elemzés, konzultáció (anya és gyermek)
- személyes elemzés után 3 egyedi ékszerterv elkészítése, konzultáció
- díszdoboz
- a választott medál elemeinek, azaz az anya és a gyermek személyiségtípusának ayurvédikus leírása, a kapcsolat rövid elemzése
- ajándék kupon 2.000,- Ft értékben
Exclusive Double
19.990,- Ft
- személyes elemzés, konzultáció (anya és 2 gyermek)
- személyes elemzés után 3 egyedi ékszerterv elkészítése, konzultáció
- díszdoboz
- a választott medál elemeinek, azaz az anya és a gyermekek személyiségtípusának ayurvédikus leírása, a kapcsolat rövid elemzése
- ajándék kupon 3.000,- Ft értékben
Exclusive Triple
22.990,- Ft
- személyes elemzés, konzultáció (anya és 3 gyermek)
- személyes elemzés után 3 egyedi ékszerterv elkészítése, konzultáció
- díszdoboz
- a választott medál elemeinek, azaz az anya és a gyermekek személyiségtípusának ayurvédikus leírása, a kapcsolat rövid elemzése
- ajándék kupon 3.000,- Ft értékben


Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Show Buttons
Hide Buttons